fbpx

Skandianvisk Motoroptimering Umeå

Sugen på att optimera prestanda och effektivitet på din bil? Vårt mål är att alltid erbjuda samma högkvalitativa service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan vara trygg med att få samma utmärkta professionella resultat på din motoroptimering varje gång. Du kan boka tid omgående för motoroptimering av din bil här i Umeå eller i någon annan av våra anläggningar. Välkommen in till oss på SKMO i Umeå redan idag så bokar vi en tid som passar dig.


Umea@skmo.se

Maila oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar

Maila oss

070 – 282 37 56

Du kan alltid ringa oss vardagar mellan 08.00 – 17.00

Ring oss

Gräddvägen 29

Du hittar oss på gräddvägen 29, 906 20 i Umeå. Vi ligger bredvid sjöbloms VVS

Hitta hit


Trygg och effektiv motoroptimering

Motoroptimering är ett effektivt sätt att få mer ut av din bil och samtidigt ge dig lägre driftskostnader. Med ett antal kvalificerade anpassningar i bilens elektroniska styrsystem får bilen både en lägre bränsleförbrukning samt högre effekt och vridmoment. En förbättrad bränsleekonomi är såklart en stor fördel. Att dessutom ge bilen mer kraft för tunga transporter, accelerationer och andra krävande situationer som till exempel omkörningar och uppförsbackar, är både praktiskt och ger även en säkrare körning. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

Motoroptimering

Våra tjänster

Motoroptimering

Skräddarsydd motoroptimering till personbilar, transportbilar, lastbilar, traktorer & ATV.

Verkstad

Vi är en auktoriserad Autoexperten verkstad med allt vad det innebär. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad säger våra kunder?


Boka tid här

Optimeringen tar mellan 2-4 timmar. För oss är det en självklarhet att inte utsätta din bil för något som skadar den. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt.

Amelia

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering