fbpx

Skandianvisk Motoroptimering Västerås (HQ)

Sugen på att optimera prestanda och effektivitet på din bil? Vårt mål är att alltid erbjuda samma högkvalitativa service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan vara trygg med att få samma utmärkta professionella resultat på din motoroptimering varje gång. Du kan boka tid omgående för motoroptimering av din bil här i Västerås eller i någon annan av våra anläggningar. Välkommen in till oss på SKMO i Västerås redan idag så bokar vi en tid som passar dig.


info@skmo.se

Maila oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar

Maila oss

079 – 313 99 05

Du kan alltid ringa oss vardagar mellan 08.00 – 17.00

Ring oss

Djuphamnsvägen 4

Ni hittar oss på, Djuphamnsvägen 4, 724 65 Västerås

Hitta hit


Trygg och effektiv motoroptimering

Motoroptimering är ett effektivt sätt att få mer ut av din bil och samtidigt ge dig lägre driftskostnader. Med ett antal kvalificerade anpassningar i bilens elektroniska styrsystem får bilen både en lägre bränsleförbrukning samt högre effekt och vridmoment. En förbättrad bränsleekonomi är såklart en stor fördel. Att dessutom ge bilen mer kraft för tunga transporter, accelerationer och andra krävande situationer som till exempel omkörningar och uppförsbackar, är både praktiskt och ger även en säkrare körning. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

Motoroptimering

Våra tjänster

Motoroptimering

Skräddarsydd motoroptimering till personbilar, transportbilar, lastbilar, traktorer & ATV.

Adblue OFF 4.900:-

För dig som vill programmera bort Ad-blue systemet i ditt fordon.

DPF OFF 3900:-

Denna programmering är till för dig som vill avlägsna bilens partikelfilter och ersätta det med en såkallad ”Downpipe” eller att vid en DPF-rensning och vill få bort DPF-funktionerna i mjukvaran.

EGR OFF 3900:-

Detta är en programmering som stänger av bilens EGR ventil. Om du till exempel har problem med EGR och det har uppstått problem med driften i bilen så är detta ett bra alternativ som även kan bidra till en ännu lägre förbrukning. Utan EGR ökar det specifika värmeförhållandet hos förbränningsgaserna i arbetsslaget och motorns verkningsgrad ökar.

DTC-OFF 3500:-

Radera specifika felkoder permanent från bilens ECU.

Optimering utav växellåda 4900:-

Optimera din växellåda i samband med en motoroptimering för optimalt resultat.

IMMO OFF 4900:-

Bortprogrammering utav startspärr.

A-traktor 5900:-

Inkluderar programmering med ABS-SAFE samt intyg. 

Vad säger våra kunder?


Jag är din kontakt

Hej! Mitt namn är Oliver Isaksson och jag är din huvudkontakt för SKMO i Västerås. Jag har ett djupt intresse för motoroptimering och har varit engagerad i olika aspekter av branschen sedan jag var tonåring. Jag grundande Skandinavisk Motoroptimering 2018 och är idag en av tre delägare.

Jag värdesätter din upplevelse hos oss mycket högt och jag arbetar passionerat varje dag för att uppnå bästa möjliga resultat. Din tillfredsställelse är min drivkraft och jag strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.


Så här går det till

Vår process för motoroptimering inleds med en noggrann och detaljerad diagnos av fordonet. Detta steg säkerställer att det inte finns några dolda fel som kan påverka bilens prestanda eller säkerhet.

När diagnosen är klar, övergår vi till provkörning. Syftet med detta skede är att få en djupare förståelse för fordonets befintliga prestanda och funktion, vilket vi uppnår genom att logga relevanta värden och parametrar.

Efter den grundläggande förberedelsen börjar vi med utläsning av fordonets originalmjukvara. Denna mjukvara utgör grunden för vårt arbete framåt. Baserat på denna mjukvara skräddarsyr vi optimeringen för att passa varje kunds specifika krav och behov.

När den anpassade mjukvaran är klar, installeras den i fordonet. Modifieringen slutförs genom att vi läser in den optimerade mjukvaran i bilens styrsystem.

Efter installationen genomförs ytterligare provkörning och testning. Detta säkerställer att allt fungerar som avsett och att prestandaförbättringarna uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

När processen är avslutad får du som kund ett officiellt intyg som bevisar att motoroptimeringen har genomförts och att ditt fordon nu har förbättrad prestanda. Vi strävar alltid efter att leverera service av högsta kvalitet och att överträffa våra kunders förväntningar.


Boka tid här

Optimeringen tar mellan 2-4 timmar. För oss är det en självklarhet att inte utsätta din bil för något som skadar den. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt.

 

Amelia

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering