fbpx

Möt vår nya ambassadör Adam – Personen bakom f31_blueburry och hans unika BMW 330d F31

Adam, en 27-årig träningsentusiast som också har en stor passion för bilar, har snabbt blivit en inspiration inom bilvärlden tack vare hans Instagram-konto f31_blueburry. Hans dedikation till att skapa något unikt med sin estorilblå BMW 330d F31 har gett honom en följarskara på över 3 300 personer. Vi satte oss ned med Adam för att lära känna honom bättre och för att ta del av hans bilintresse, bakgrund och framtidsplaner.

En sportälskare som fann bilvärlden

Adam växte upp i en träningsfamilj där fotboll, hockey och tennis var de största intressena. Trots att han alltid haft ett intresse för bilar, var det först under gymnasietiden som han fick upp ögonen för gymmet och senare bilvärlden. Hans intresse för bilar tog fart ordentligt när han ägde en BMW e91 och blev än mer passionerad när han köpte sin nuvarande BMW 330d F31.

Instagram-kontot som blev en succé

Adam startade sitt Instagram-konto f31_blueburry av en slump, eftersom hans privata konto blev översvämmat av bilbilder. Snart insåg han att bilcommunityt var större än han förväntat sig, och att hans följeskara på Instagram var ett utmärkt sätt att skapa nya vänner över hela världen. Han påpekade att han aldrig förväntade sig att nå över 1 000 följare, men blev positivt överraskad när hans engagemang för bilmodifikationer och hans unika stil drog till sig så mycket uppmärksamhet.

Personliga och unika bilmodifikationer

När det gäller bilmodifikationer har Adam lagt mycket tid och pengar på att göra sin BMW 330d F31 unik och personlig. Bland de förändringar han har gjort hittar vi bland annat 20-tums JR25-fälgar, H&R sänkfjädrar (45/30), M-Performance black tail lights, M-Performance diffuser, Hockenheim frontläpp, och kolfiberbackspeglar i M-look. Adam har också lagt till gula V-bars, 2st 8″ LED-ramper bakom njurarna och en Skiguard 830T takbox som han planerar att lacka i bilens kulör.

Adam har alltid försökt att sticka ut och gå mot strömmen för att skapa något unikt, snarare än att följa trenderna. Han menar att när man bockar av en punkt på ”to-do listan” dyker det upp två nya, vilket gör det viktigt att prioritera sina projekt och utgifter.

Råd till andra bilentusiaster

Adams bästa råd till andra som funderar på att börja modifera sina bilar är att följa sin egen passion och göra det man älskar, snarare än att lyssna på andras åsikter. Han understryker vikten av att känna att det är värt tiden och pengarna, samt att använda sig av sociala medier, YouTube och bilcommunityt för att få hjälp och råd när det behövs.

En trogen BMW-entusiast

Adam är väldigt nöjd med sin BMW 330d F31 och har svårt att tänka sig att byta till ett annat märke, trots att han erkänner att både Audi och Mercedes gör attraktiva bilar. Han menar att han vet vad han letar efter i en BMW och att han uppskattar den speciella känslan som de ger.

Drömmar och framtidsplaner

Adams drömprojekt är att förvandla sin nuvarande BMW F31 till en så kallad BMW M3 F81. Han förklarar att han föredrar det estetiska utseendet på BMW F3x-serien över den nyare G-serien och att han gärna skulle vilja ha kraften från en BMW M3 kombinerat med kombiutrymmet. Det skulle vara en unik och personlig skapelse liknande en Audi RS6 men i en BMW-version.

Sammantaget visar Adams berättelse att passion och engagemang för bilar kan leda till fantastiska projekt och en växande följeskara av likasinnade entusiaster. Hans Instagram-konto f31_blueburry är en inspirerande plattform som visar vad som är möjligt när man följer sina drömmar och lägger ner tid och pengar på att skapa något unikt och personligt. Med sitt fokus på att gå mot strömmen och skapa något som verkligen är hans eget, kommer vi säkert att höra mycket mer från Adam och hans unika BMW 330d F31 i framtiden.

Foto: Adam

Instagram till Adam: @F31_BlueBerry

Varmt välkommen till SKMO-Familjen adam!

ambassadör

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering