fbpx

Skandinavisk Motoroptimering AB söker fler återförsäljare

Har du ett intresse för motoroptimering och vill vara del av ett dynamiskt team i en framåtsträvande bransch? Skandinavisk Motoroptimering AB (SKMO) expanderar och letar nu efter nya, engagerade återförsäljare som är beredda att växa tillsammans med oss inom motoroptimeringsvärlden.

Som återförsäljare hos SKMO blir du en del av en gemenskap som tillhandahåller en ledande marknadsstrategi, gedigen utbildning och högkvalitativa verktyg – allt du behöver för att utveckla din egen framgångsrika verksamhet.

Varför SKMO?

Motoroptimering, eller omprogrammering av motorns styrenhet (ECU), har blivit en populär metod för att förbättra fordonens prestanda. Genom att anpassa parametrarna i ECU kan vi öka kraften och vridmomentet, samtidigt som vi minskar bränsleförbrukningen med mellan 5-8%. Dessa justeringar görs individuellt för varje bil av våra erfarna ingenjörer.

SKMO:s återförsäljare får tillgång till en rad fördelar. Det börjar med Autotuner-verktyg, känd för sin breda täckning av bilar och tillförlitlighet. Den har utformats för att vara enkel att använda, och har tydligt beskrivna operationer och en utmärkt online-support för de tillfällen du behöver hjälp.

Alla våra tillgängliga optimeringsfiler har utvecklats och testats på en av våra dynos. Dessa filer är både tillförlitliga och kraftfulla, vilket ger dig möjligheten att leverera en förbättrad körupplevelse till dina kunder, med ökad kraft och lägre bränsleförbrukning.

Stöd till återförsäljare

När du blir en återförsäljare med SKMO får du tillgång till vår personliga telefonassistans. Detta innebär att du kan fokusera på ditt arbete, medan vi hanterar dina inkommande samtal. Dessutom får du tillgång till vårt erfarna innesäljarteam. Tillsammans skapar vi skräddarsydda kampanjer för sociala medier, specifikt designade för att attrahera och leda in potentiella kunder till din anläggning.

Vår webbplats, som uppdateras dagligen, innehåller hela vår produktkatalog. Som återförsäljare kommer dina kontaktuppgifter och en karta till din plats att finnas tillgängliga på kontaktsidan, vilket gör det enkelt för kunder att hitta dig.

För att ge dig en flygande start, erbjuder vi även ett startpaket som innehåller ett verktygspaket, tillgång till telefonväxel med telefonist, Facebook & Instagram-sidor, marknadsföringsmaterial, utbildning, bokningssystem, filhanteringsportal, och support.

Säkerhet och Garanti

Med SKMO kan du ge dina kunder förtroendet av en tre års garanti på omprogrammeringen. Vi erbjuder även gratis återställning till origianlmjukvara om slutkunden väljer att sälja fordonet. Om fordonstillverkaren uppdaterar mjukvaran, erbjuder vi även gratis omprogrammering baserad på denna uppdatering

Bli en del av SKMO-Community

Bli en återförsäljare med SKMO idag och ta steget in i en lönsam och växande marknad. Med vår omfattande support, marknadsstrategi och branschledande verktyg, hjälper vi dig att öka dina intäkter och utveckla ditt företag. Välkommen till SKMO-communityt, framtidens motoroptimering.

https://www.youtube.com/watch?v=mWm743BdeK0

Kontakta oss idag för mer information

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering