fbpx

Vi söker Brand ambassadör!

Är du en bilentusiast med en passion för bilar & motorer? Älskar du att dela dina erfarenheter och åsikter på sociala medier? Då är det här din chans att bli en ambassadör för Skandinavisk Motoroptimering AB.

Vi på Skandinavisk Motoroptimering AB är experter inom skräddarsydda motoroptimeringar för personbilar, husbilar och transportbilar. Med vår långa erfarenhet och kompetenta team kan vi erbjuda förstklassiga tjänster till alla våra kunder. Läs mer om oss på vår hemsida: https://www.skandinaviskmotoroptimering.se.

Vi söker nu bilentusiaster som vill bli ambassadörer för vårt varumärke. Som ambassadör kommer du att få en gratis motoroptimering utförd av våra experter. Du får även en unik rabattkod som du kan dela med dina följare på sociala medier, vilket ger dem en generös rabatt på våra tjänster. Självklart kommer du också att få våra snygga merch-kläder att bära stolt!

I gengäld förväntar vi oss att du, som ambassadör, pratar gott om och marknadsför Skandinavisk Motoroptimering på dina sociala medieplattformar samt bidrar med material som vi kan använda i våra egna kanaler.

För att ansöka om att bli ambassadör, skicka en kort beskrivning av dig själv, dina sociala medieprofiler och varför du skulle vara en bra representant för Skandinavisk Motoroptimering till Oliver@skmo.se.

Berätta också om dina erfarenheter med motoroptimering och hur du tror att våra tjänster skulle gynna din bil.

Tveka inte – ansök redan idag och bli en del av vårt ambassadörsteam! Tillsammans hjälps vi åt att sprida budskapet om Skandinavisk Motoroptimerings fantastiska tjänster till bilägare över hela landet.

motoroptimering

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering