fbpx

Autotuner utökar sina protokoll med Delphi DCM3.7AP.

Autotuner, en ledande leverantör av diagnostik & tuningutrustning, har nyligen meddelat att efter deras senaste mjukvaruuppdatering, stöder nu Autotuner OBD-läsning och -skrivning för Delphi DCM3.7AP motorstyrenheter. Detta kommer att gynna ägare av Hyundai- och Kia-modeller med 1.4 CRDI 75hk, 1.4 CRDI EU5 90hk, 1.1 CRDI 75hk samt Hyundai 2.5 CRDI EU5 136/150/170hk.

Nya funktioner:

Med den nya uppdateringen kan vi nu med Autotuner nu utföra följande operationer via OBD-uttaget.

  1. OBD-läsning: Detta gör det möjligt för tekniker att snabbt och säkert få tillgång till den befintliga programvaran i motorstyrenheten. Den utvunna datafilen kan sedan analyseras och modifieras för att optimera fordonets prestanda och bränsleeffektivitet.
  2. OBD-skrivning: Efter att ha anpassat programvaran kan den nya filen skrivas tillbaka till motorstyrenheten via OBD-gränssnittet. Detta möjliggör enkel och smidig implementering av programvaruändringar utan att behöva demontera ECU:nheten från fordonet.

Stöd för följande styrenhets modeller:

Denna uppdatering gäller specifikt för Delphi DCM3.7AP motorstyrenheter som finns i följande bilmodeller:

  1. Hyundai/Kia 1.4 CRDI 75hk
  2. Hyundai/Kia 1.4 CRDI EU5 90hk
  3. Hyundai/Kia 1.1 CRDI 75hk
  4. Hyundai 2.5 CRDI EU5 136/150/170hk

Genom att lägga till detta protokoll för Delphi DCM3.7AP fortsätter Autotuner att visa sitt engagemang för att förbättra och utöka sin produktportfölj. Denna uppdatering kommer att göra det enklare för våra tekniker och att optimera och Hyundai- och Kia-modeller med dessa specifika motorstyrenheter.

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering