fbpx

EGR (Exhaust Gas Recirculation) dess funktioner & EGR OFF

EGR, eller Exhaust Gas Recirculation, är en teknik som används i moderna diesel- och bensinmotorer för att minska utsläppen av kväveoxider (NOx) genom att sänka förbränningstemperaturen och mängden syre i cylindrarna.

EGR-systemet är en viktig del av motorn, men det kan också vara en källa till problem och dyra reparationer. EGR-ventilen är en del av systemet som kan bli igensatt eller trasig, vilket kan leda till dålig prestanda och höga utsläpp. Återkommande problem med EGR-ventilen kan också orsaka dyra reparationskostnader.

En lösning på detta är att programmera bort EGR-funktionen, eller EGR-OFF. Detta innebär att EGR-ventilen stängs av eller kopplas bort från motorn. Detta kan hjälpa till att förbättra bilens prestanda och bränsleekonomi, samt undvika dyra reparationer och återkommande problem med EGR-ventilen.

Vi på Skandinavisk Motoroptimering AB erbjuder tjänsten EGR-OFF för att hjälpa kunderna att lösa problem med EGR-ventilen. Våra erfarna tekniker kan programmera bort EGR-funktionen på din bil, så att du kan köra utan problem samt undvika dyra reparationskostnader och återkommande problem med EGR-ventilen.

motoroptimering

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering