fbpx

Partikelfilter & DPF OFF

DPF, eller Diesel Partikel Filter, är en teknik som används i moderna dieselmotorer för att minska utsläppen av partiklar och föroreningsämnen. DPF-filtret är placerat i avgassystemet och det fungerar genom att fånga upp och filtrera bort partiklar från avgaserna. På så sätt minskar DPF-filtret utsläppen av partiklar och föroreningsämnen.

DPF-filtret är en viktig del av motorn, men det kan också vara en källa till problem och dyra reparationer. DPF-filtret kan bli igensatt eller trasigt, vilket kan leda till dålig prestanda och höga utsläpp. Återkommande problem med DPF-filtret kan också orsaka dyra reparationskostnader. Det kan vara svårt att upptäcka problem med DPF-filtret eftersom symtomen ofta är subtila och svåra att identifiera. Symtom inkluderar sämre prestanda, höga utsläpp, och ökad bränsleförbrukning.

En lösning på detta är att programmera bort DPF-funktionen, eller DPF-OFF. Detta innebär att filtret stängs av eller kopplas bort från motorn, så att partiklarna inte längre filtreras bort. Detta kan hjälpa till att förbättra bilens prestanda och bränsleekonomi, samt undvika dyra reparationer och återkommande problem med DPF-filtret.

Vi på Skandinavisk Motoroptimering AB erbjuder tjänsten DPF-OFF för att hjälpa kunderna att lösa sitt problem med partikelfiltret. Våra erfarna tekniker kan programmera bort DPF-funktionen på din bil, så att du kan köra med mer kraft och prestanda, samt undvika dyra reparationskostnader och återkommande problem. 

Kontakta oss idag vi länken nedan så hjälper vi dig!

motoroptimering

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering