fbpx

Skandinavisk Motoroptimering breddar sin serviceportfölj med Autotuners senaste uppdatering

Autotuner, en ledande leverantör av verktyg inom fordonsprogrammering, har nyligen berikat sin produktportfölj med förmågan att utföra OBD-läsning och -skrivning på Delphi MT05, MT05.2 och MT05.3 styrdon.

Dessa styrsystem finns i en mängd olika fordon. För Delphi MT05 kan operationerna utföras på fordon som Benelli 302 med 0,3L 38hk, CF Moto 800cc med 62hk och CF Moto 820cc med 32hk. För Delphi MT05.2 är det möjligt att utföra operationer på fordon som Baltmotors 700 EFI med 40hk, Benelli 25 2.0 Sport med 25hk, CF Moto 800 med 62hk och CF Moto 850 med 65hk. Slutligen, för Delphi MT05.3 kan operationerna utföras på CF Moto 850cc med 65hk.

Autotuner är känt för att erbjuda en enkel, snabb och universell lösning för omprogrammering av fordon. Denna senaste uppdatering är ett strålande exempel på företagets engagemang för att kontinuerligt förbättra och utöka sina tjänster för att möta behoven hos professionella inom fordonsprogrammeringsindustrin.

Vi på Skandinavisk Motoroptimering är glada att kunna meddela att vi nu erbjuder mjukvarulösningar för dessa fordon på alla våra anläggningar runt om i Sverige. Vårt nära samarbete med Autotuner gör att vi kan erbjuda våra kunder de senaste och mest effektiva lösningarna för fordonsprogrammering.

Tveka inte att kontakta oss idag för mer information!

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering