fbpx

Entreprenören Linus Brostedt går in som delägare i Skandinavisk Motoroptimering AB

VÄSTERÅS, Sverige — Skandinavisk Motoroptimering AB är stolta att kunna presentera den dynamiska entreprenören och sociala media-influencern, Linus Brostedt, som företagets senaste delägare.

Brostedt, mest erkänd som skaparen av Life of SWK, har etablerat en imponerande närvaro på sociala medier, med en lojal följarskara på 56,600 prenumeranter på YouTube och 35,000 följare på Instagram. Linus är även en av grundarna till Tappad som barn podcast och har även startat ett klädesmärke, Hefty-lifestyle.

Linus förmåga att framgångsrikt navigera i den digitala världen och hans betydande framgångar som grundaren av ovanstående bolag, illustrerar hans innovativa tänkande och entreprenörskap. Med Linus som en del av teamet, kommer Skandinavisk Motoroptimering AB att gynnas av hans unika insikter och erfarenheter.

Med anledning av det nya samarbetet uttryckte Linus sin entusiasm: ”Det är med stor glädje jag går in som delägare i Skandinavisk Motoroptimering AB. Jag ser med spänning fram emot att bidra med min erfarenhet för att ge ytterligare drivkraft till företagets framfart och expansion i Norden.”

”Att välkomna Linus till vårt team är något vi är oerhört glada och stolta över,” förklarade Oliver Isaksson VD på Skandinavisk Motoroptimering AB. ”Med Linus ombord är vi övertygade om att Skandinavisk Motoroptimering kommer att stärka sin position som en ledare inom motoroptimering i Skandinavien.”

För ytterligare information om Skandinavisk Motoroptimering AB och dess tjänster, besök gärna vår hemsida eller kontakta oss direkt.

Om Skandinavisk Motoroptimering AB

Skandinavisk Motoroptimering AB står i branschens frontlinje inom motoroptimering, och kombinerar teknisk expertis med nytänkande för att erbjuda skräddarsydda lösningar som optimerar prestanda och effektivitet för alla fordonstyper. ni kan se vad vi kan göra för just ditt fordon här!

Linus instagram: https://www.instagram.com/life.of.swk/

LIFE OF SWK Youtube:

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering