fbpx

SWK’s Grillkväll med vänner – Vi ses på måndag!

Sommarens mest efterlängtade event, SWK’s Grillkväll med Vänner, går av stapeln på måndag och det utlovas att bli en minnesvärd kväll på Mantorp Park. Grundat av den kreativa entreprenören Linus Brostedt, är detta evenemang packat med aktiviteter som passar alla i familjen, oavsett om du är en bilentusiast eller bara vill njuta av en fantastisk kväll.

SWK’s Grillkväll med Vänner öppnar sina dörrar den 5 juni kl. 17.00, men de som anländer tidigt har också en unik möjlighet att delta i bankörning på Mantorp Park. Perfekt för dig som vill testa din gatregistrerade bil på banan. Bankörningen startar redan kl. 09.00 och pågår fram till kl. 16.30. Därefter tar kvällsevenemanget vid, som utlovar en upplevelse full av överraskningar och nöjen.

Här kan du uppleva allt från bilutställningar till streetracing, där alla som är intresserade har möjlighet att testa sina bilar på Mantorp Parks legendariska dragracingstripp. Förutom bilarna, kommer det även att finnas stuntshower, livepodd och mycket mer att njuta av under kvällen.

Som alltid är detta evenemang familjeorienterat och välkomnar alla, oavsett ålder. Så vare sig du är en bilentusiast eller bara letar efter en underhållande kväll för familjen, så är SWK’s Grillkväll med Vänner ett evenemang du inte vill missa.

För att hålla dig uppdaterad om eventet, se till att besöka hemsidan då den uppdateras löpande med mer information. Vi ser fram emot att välkomna er till denna spännande kväll på Mantorp Park!

Så starta sommaren med en dos av spänning, upplevelser och gemenskap på SWK’s Grillkväll med Vänner. Vi ses där!

Biljetter till eventet hittar ni här: https://www.tickster.com/sv/events/u3czkeh7cwrth0p/2023-06-05/swks-grillkvall-med-vanner

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering