fbpx

Tävla med Skandinavisk Motoroptimering – Vinn en maxad Racing-upplevelse!

Är du en motorsportentusiast eller drömmer du om att sätta dig bakom ratten på några av världens snabbaste sportbilar? Då är det här tävlingen för dig! Vi på Skandinavisk Motoroptimering har nyligen lanserat en spännande tävling där du kan vinna en maxad Racing Experience från happy-day.se. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Racing Experience är en adrenalinfylld upplevelse framtagen av racingförare för både erfarna och nybörjare. Du kommer få chansen att köra antingen en Porsche GT4 RS eller en Mercedes AMG GT R på några av Sveriges mest kända racingbanor. Dessutom får du ta del av förarcoaching från professionella racingförare och åka med i en Audi RS6 för en oförglömlig medåkning.

Upplevelsen inleds med en genomgång av säkerheten och en presentation av bilen. Du får sedan lära dig körteknik och spårval på banan av din instruktör, som även är en erfaren racingförare. Därefter är det dags att sätta sig bakom ratten, spänna fast säkerhetsbältet och rulla ut på banan för ett 10-minuterspass med intensiv körning.

Efter att du har kört dina varv får du möjlighet att åka med i en Audi RS6 tillsammans med en professionell racingförare för en 3-varvs medåkning. Håll i dig och förbered dig på en upplevelse du aldrig kommer att glömma!

Hur du tävlar: För att delta i tävlingen behöver du enbart anmäla dig till Skandinavisk Motoroptimerings nyhetsbrev. När du har anmält dig är du automatiskt med i utlottningen. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post och presenteras på vår hemsida och facebook-sida den 30e April 2023!

Så tveka inte! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och få chansen att vinna en av de mest spännande racingupplevelserna på marknaden. Oavsett om du är en erfaren förare eller helt ny inom motorsport, är det här en upplevelse du definitivt inte vill missa. Lycka till!

Signa upp dig nedan!

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering