fbpx

Skandianvisk Motoroptimering trollhättan

Sugen på att optimera prestanda och effektivitet på din bil? Vårt mål är att alltid erbjuda samma högkvalitativa service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan vara trygg med att få samma utmärkta professionella resultat på din motoroptimering varje gång. Du kan boka tid omgående för motoroptimering av din bil här i trollhättan eller i någon annan av våra anläggningar. Välkommen in till oss på SKMO i Trollhättan redan idag så bokar vi en tid som passar dig.


info@skmo.se

Maila oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar

Maila oss

0733826014

Du kan alltid ringa oss vardagar mellan 08.00 – 17.00

Ring oss

Long rytterås 5 53493, stora levene

Hitta hit


Mobil Motoroptimering – Vi åker ut till er!

Behöver du optimera prestandan för en hel fordonsflotta samtidigt? Har du svårt att ta dig till en motoroptimeringsanläggning på grund av geografiska begränsningar eller vill undvika driftavbrott? Då är vår mobila tjänst på Skandinavisk Motoroptimering den perfekta lösningen för dig!

Vi på Skandinavisk Motoroptimering har satt ihop ett team av experter med lång erfarenhet inom motoroptimering. Med vår mobila tjänst kan vi nu besöka dig på plats och optimera flera fordon samtidigt, vilket sparar tid och pengar. Så oavsett om du befinner dig på en avlägsen plats eller vill undvika onödiga avbrott i din produktion, så kan du lita på oss för att ge dina fordon den prestanda de förtjänar.

Vi är stolta över vår höga kompetensnivå och vår förmåga att uppnå enastående resultat. Låt oss ta hand om dina fordon så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt med ökad effektivitet och prestanda. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Trygg och effektiv motoroptimering

Motoroptimering är ett effektivt sätt att få mer ut av din bil och samtidigt ge dig lägre driftskostnader. Med ett antal kvalificerade anpassningar i bilens elektroniska styrsystem får bilen både en lägre bränsleförbrukning samt högre effekt och vridmoment. En förbättrad bränsleekonomi är såklart en stor fördel. Att dessutom ge bilen mer kraft för tunga transporter, accelerationer och andra krävande situationer som till exempel omkörningar och uppförsbackar, är både praktiskt och ger även en säkrare körning. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

Motoroptimering

Våra tjänster

Motoroptimering

Skräddarsydd motoroptimering till personbilar, transportbilar, lastbilar, traktorer & ATV.

Mobil motoroptimering

Behöver du optimera prestandan för en hel fordonsflotta samtidigt? Har du svårt att ta dig till en motoroptimeringsanläggning på grund av geografiska begränsningar eller vill undvika driftavbrott? Då är vår mobila tjänst på Skandinavisk Motoroptimering den perfekta lösningen för dig!

DPF OFF 3900:-

Denna programmering är till för dig som vill avlägsna bilens partikelfilter och ersätta det med en såkallad ”Downpipe” eller att vid en DPF-rensning och vill få bort DPF-funktionerna i mjukvaran.

Adblue OFF 4900:-

För dig som vill programmera bort Ad-blue systemet i ditt fordon.

EGR OFF 3900:-

Detta är en programmering som stänger av bilens EGR ventil. Om du till exempel har problem med EGR och det har uppstått problem med driften i bilen så är detta ett bra alternativ som även kan bidra till en ännu lägre förbrukning. Utan EGR ökar det specifika värmeförhållandet hos förbränningsgaserna i arbetsslaget och motorns verkningsgrad ökar.

DTC OFF 3500:-

Radera specifika felkoder permanent från bilens ECU.

Optimering utav växellåda 4900:-

Optimera din växellåda i samband med en motoroptimering för optimalt resultat.

IMMO OFF 4900:-

Bortprogrammering utav startspärr.

A-traktor 5900:-

Inkluderar strypning till 30km/h med ABS-SAFE samt intyg till besiktningen. 

Vad säger våra kunder?


Boka tid här

Optimeringen tar mellan 2-4 timmar. För oss är det en självklarhet att inte utsätta din bil för något som skadar den. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt.

Amelia

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering