fbpx

Skandianvisk Motoroptimering Vallentuna

Sugen på att optimera prestanda och effektivitet på din bil? Vårt mål är att alltid erbjuda samma högkvalitativa service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan vara trygg med att få samma utmärkta professionella resultat på din motoroptimering varje gång. Du kan boka tid omgående för motoroptimering av din bil här i Vallentuna eller i någon annan av våra anläggningar. Välkommen in till oss på SKMO i Vallentuna redan idag så bokar vi en tid som passar dig.


vallentuna@skmo.se

Maila oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar

Maila oss

073 – 957 13 31

Du kan alltid ringa oss vardagar mellan 08.00 – 17.00

Ring oss

Fågelsångsvägen 18G

Vi håller hus i samma lokaler som Bergman group

Hitta hit


Trygg och effektiv motoroptimering

Motoroptimering är ett effektivt sätt att få mer ut av din bil och samtidigt ge dig lägre driftskostnader. Med ett antal kvalificerade anpassningar i bilens elektroniska styrsystem får bilen både en lägre bränsleförbrukning samt högre effekt och vridmoment. En förbättrad bränsleekonomi är såklart en stor fördel. Att dessutom ge bilen mer kraft för tunga transporter, accelerationer och andra krävande situationer som till exempel omkörningar och uppförsbackar, är både praktiskt och ger även en säkrare körning. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

Våra tjänster

Hos oss på Skandinavisk Motoroptimering Vallentuna så erbjuder vi inte bara motoroptimering utan även andra fordonsrelaterade tjänster.

Motoroptimering

Skräddarsydd motoroptimering till personbilar, transportbilar, lastbilar, traktorer & ATV.

Verkstad

Vi är en auktoriserad Autoexperten verkstad med allt vad det innebär. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Fordonsvård & biltvätt

Vi tar hand om det som ligger dig varmt om hjärtat! Vi använder bara det bästa till ditt fordon och tar givetvis hänsyn till miljön. Kontakta oss för att välja ett biltvätt paket och boka en tid.

Dekor & foliering

Diskret eller synligt – ”Stealth or Flash mode”

Dekalering, avdekalering, solfilm, extraljus, ramper och foliering till din bil. Vi erbjuder lösningar för alla önskemål och behov.

Däckhotell

Har du brist på utrymme i garaget? – Välj däckhotell hos oss!

Köp, skifta och förvara dina däck hos oss så får du tid och plats över till annat. Vi jobbar endast med kända märken av god kvalitet och vi har väldigt attraktiva paketlösningar för dig eller ditt företag!

Vad säger våra kunder?


Så här går det till

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Boka tid här

Optimeringen tar mellan 2-4 timmar. För oss är det en självklarhet att inte utsätta din bil för något som skadar den. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt.

Amelia

Kontakta oss

  • Norra Sverige
  • Mellansverige
  • Södra sverige

SKANDINAVISK MOTOROPTIMERING

DanishFinnishNorwegianSwedish

© 2023 Skandinavisk Motoroptimering